menu
Triscal7
Week 4 of 4

Triscal7 commits to:
5 x v týdnu budu trávit alespoň 30 minut s Bohem - poslech chval, psaní deníku (ne organizování), modlitba církve, přímluvné modlitby, ticho... Je to čas, který si předem stanovím (každý den jinak) a nazvu jej tak. Nebude to čas vyplňující mezeru v rozvrhu (třeba při cestě autem atd.).

Každý den bude zaznamenán do mého osobního buzer lístku.
3
1
No more reports due
Details
My Commitment Journal
Triscal7
Triscal7
October 6, 2017, 8:00 AM
Toto si myslím, že jsem dodržel. (myslím proto, že od nového měsíce jsem si ješětě nevytvořil burzer lístek, třeba jej dnes vytvořím. Ranní vstávání je opravdu obět a ne vždy to potom funguje. Ale ve středu to byl opravdu kvalitní čas s Bohem.
Triscal7
Triscal7
October 1, 2017, 7:44 PM
Tento týden jsem určitě nesplnil svých 5 dní. Byl jsem nemocen, takže jsem se od minule soboty nemodlil až do čtvrtka ráno a i to šlo velmi ztuha. Čtvrtek pátek a sobota dobrý. Dneska jsem zaspal dokonce i shromko. Naprostý propadák a potom jsem si přes den na Boha už čas neudělal, ale dobrá zpráva je, že jsem alespoň nedělal žádné prokrastinacni aktivity :)
Triscal7
Triscal7
September 22, 2017, 5:58 AM
Každý den jsem si alespoň tu půlhodinku našel. Výjimkou byla sobota 16. kdy jsem si na Boha čas vůbec neudělal. Zjišťuji, že nejlepší čas pro mne je hned po ránu (ideálně v rámci snídaně), ale jelikož občas musím jít brzo do školy a nebo Ester (a je mě nepříjemné být s Bohem, když toto ráno je jediný čas, kdy se za celý den uvidíme), budu muset asi stávat ještě dříve než v 7.
Dneska jsem vstal o půl 7 a bylo to celkem v pohodě. Od neděle nastavuji budíka na 6 hodinu, abych měl cca 45 minut před 7 hodinou, kterých chci strávit s Bohem. Nejsem schopen to všechny své modlitby vměstnat do 30 minut. Je to moc krátký čas.
Triscal7
Triscal7
September 15, 2017, 7:53 AM
Se ztišením není problém. Zatím jsem si každý den našel alespoň svých 30 minut. Nejlepší je to hned po ránu ještě před tím než začnu pracovat (dneska jsem tedy začal pracovat dřív, než jsem se šel modlit, ale zase kdybych to neudělal, byl bych nervózní, abych to všechno stihl.
Poslouchám chvály, čtu Bibli a nebo Základy teologie, modlím se za mládež (2 dny v týdnu) a za další služby, ve kterých jsem zapojen. Zatím funguje vše dobře.
    This Commitment has no photos.
Displaying 1-4 of 4 results.
September 29 to October 6
Successful
Success
September 22 to September 29
Not Successful
Not Successful
September 15 to September 22
Successful
Success
September 8 to September 15
Successful
Success
Referee
awaiting response from... vladmir.zeman@...

Supporters
.
+
Server IP 10.0.0.173
Portal Id 0
User Id 0
Unix Timestamp 1713890501
Current Timezone GMT
Server encoding: utf-8
Assets folder: https://static.stickk.com/yii-assets/dcbc9e4e
Payment Type PRODUCTION
Your feedback has been sent. Thank you!
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Read our Privacy Policy
Loading...