menu
McTomo
Work productively at least four hou... Star this Commitment
Week 6 of 6

McTomo commits to:
I commit to working productively at least four hours a day. Deadline is until vacation. This will help me be happier and content on a day to day basis. It will also help with my self-confidence and will also improve my carrier. I will keep an online working diary available here: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1Jqjvh2lVUjDfQV-vlf7MrOMJLWBDgkhnRMudaF2U-EQ/edit#gid=0
3
3
No more reports due
Details
My Commitment Journal
bajabajic
bajabajic
July 28, 2021, 11:41 AM
Odlicno! Lep provod na odmoru vam zelim :)) Mi idemo sad u petak na Siciliju i ostajemo 10 dana. Svaka cast za stan u ZG!!! Moram da ti dodjem u posetu! Nikad nisam bio u ZG :))) salji slike sa godisnjeg i stana da se divim!
McTomo
McTomo
July 28, 2021, 11:05 AM
samo sam radio dva dana prosli tjedan, pa mi je poceo godisnji odmor. Malo pauza od svega ovoga, pa cemo nastaviti kad se vratim. Ti vidis da je ovo lukrativan posao i da se moze dobro zaraditi. A meni pomaze da budem produktivniji, cak i ako izgubim nesto novca.
Kad cete vi na godisnji na Maltu? Uzivajte!
P.S. Ja upravo kupujem stan u Zagrebu sa roditeljima, nadam se da cemo uspjeti potpisati predugovor uskoro. Sutra idemo za split, a prekosutra na Hvar i ostajemo 10 dana
bajabajic
bajabajic
July 21, 2021, 11:24 AM
Fino da ste se lepo proveli :) ajde lepo se provedite na odmoru!
McTomo
McTomo
July 21, 2021, 8:26 AM
Evo opet ti saljem djeparac :)
Jucer nisam nakupio sate koje sam trebao. Bio sam na dugom vikendu u Pragu s Larsom i nakon vikenda mi je trebao odmor, kojeg sam si jucer i uzeo. Danas nastavljamo dalje, imam jos samo do petka da radim i onda godisnji odmor u Hrvatskoj s LArsom i djecom :)
Prag je inace bio super. Grad je prekrasan, a bili smo i na gay zurci gdje smo se upoznali sa mnostvom jako zgodnih momaka, mmmmm.
Tebi i Rodrigu saljem pozdrave i zagrljaje, nadam se da ste dobro
    This Commitment has no photos.
Displaying 1-4 of 6 results.
July 21 to July 28
Successful
Success
Success

bajabajic
bajabajic
- Referee approval report
McTomo
McTomo
- Committed user success report
samo sam radio dva dana prosli tjedan, pa mi je poceo godisnji odmor. Malo pauza od svega ovoga, pa cemo nastaviti kad se vratim. Ti vidis da je ovo lukrativan posao i da se moze dobro zaraditi. A meni pomaze da budem produktivniji, cak i ako izgubim nesto novca. Kad cete vi na godisnji na Maltu? Uzivajte! P.S. Ja upravo kupujem stan u Zagrebu sa roditeljima, nadam se da cemo uspjeti potpisati predugovor uskoro. Sutra idemo za split, a prekosutra na Hvar i ostajemo 10 dana
July 14 to July 21
Not Successful
Not Successful
Not required
July 7 to July 14
Successful
Success
Success

bajabajic
bajabajic
- Referee approval report
McTomo
McTomo
- Committed user success report
Bas sam se mucio i tjerao da radim prosli tjedan kako bih navukao na 4 sata, ali bas zato je dobro da imamo ovaj sistem. Da ga nema, ne bih radio ni sat vremena dnevno.
June 30 to July 7
Not Successful
Not Successful
Not required
Recipient of Stakes
Money to a friend ($20.00 to bajabajic per failed reporting period)
To change the Recipient of Stakes for your Work productively at least four hou... Commitment, enter their email address or stickK username below.
Total at stake: $120.00
Stakes per period: $20.00
Remaining Stakes: $0.00
Total Money Lost: $60.00
Referee
Supporters
This Commitment doesn't have any Supporters yet!
.
Your feedback has been sent. Thank you!
This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. Read our Privacy Policy